AGROFERT NEWS
Již od roku 2004 vydáváme v týdeníku Zemědělec AGFNEWS, kde se snažíme nastínit řešení aktuálních výživařských opatření.
Jednotlivá vydání jsou ke stažení ve formátu pdf.
Ke stažení
- 24_Třicáté výročí s tématem mikroživin
- 24_Zaostřeno na snížení emisí z řepky
- 24_Řepka ozimá – perspektivy nejen pro rok 2025
- 24_Možnosti úpravy pH a doplňování vápníku
- 24_Specifika letního „organického“ hnojení
- 24_Má letos ještě smysl hnojit ozimy?
- 24_Doporučení pro brzkou (před)jarní regeneraci
- 24_Hnojení zdánlivě nenáročných jarních plodin
- 24_Hovořilo se o nových trendech v hnojivech
- 23_Doporučení pro aktuální stav řepky
- 23_Maximální výkon od startu do cíle
- 23_Úspěch začíná při zakládání porostu
- 23_Radovesice plné informací a pohody
- 23_Investice do cukrové řepy se vyplatí
- 23_Listová hnojiva pro začátek jarní vegetace
- 23_Nezbytné živiny pro jarní regeneraci
- 23_Specifika regeneračního hnojení
- 22_Jak na hnojení v době krize
- 22_Hnojení ozimých plodin v podzimním období
- 22_Hnojiva se zeolity – správná volba
- 22_Situace na trhu hnojiv je nejistá
- 22_Situace na polích očima Karla Říhy
- 22_Rychle přijatelný dusík a také vápník
- 22_Hnojení řepky optikou polních pokusů
- 22_Stav porostů a jarní hnojení řepky
- 22_Regenerační hnojení
- 22_Fosfor důležitý a limitující prvek
- 21_Dobrá péče o založené porosty
- 21_Zvýšenie efektivity močovinových hnojív
- 21_Záruka kvalitního založení porostu
- 21_Letošní kvalitativní hnojení ozimů
- 21_Aktuální doporučení ve výživě polních plodin
- 21_Studený a pomalý začátek jara 2021
- 21_Jak využít portfolio listových hnojiv
- 21_Efektivnější hospodaření s dusíkem
- 21_Tajné tipy odborníka: Karel Říha
- 20_Využití roztoku dusičnanu vápenatého
- 20_Produkční hnojení dusíkem a mikroprvky
- 20_Startovní hnojení je efektivní
- 20_Stabilizátor N v hnojivech PIADIN
- 20_Podpořte odolnost svých rostlin
- 19_Dopady sucha lze zmírnit dobrou agrotechnikou
- 19_Hnojivo do sucha i do vody
- 19_Den věnovaný výživě a odrůdám řepky
- 19_Stav ozimů na jaře 2019 a „co s tím“